COACHING

coaching-130x130

 

 

 

 

 

MAAK GEBRUIK VAN JE TALENTEN EN ONTWIKKEL COMPETENTIES

Coaching is een geschikte tool om te werken aan belemmeringen, om te komen tot:

 • persoonlijke ontwikkeling
 • betere match tussen werk en wens/ competenties
 • grotere intrinsieke motivatie

vantweedijk begeleidt mensen in hun wens te groeien, gedrag dat hen tegenhoudt te veranderen, onzekerheden te overwinnen en gebruik te maken van hun competenties. Maar ook indien je als werknemer even niet meer weet hoe verder te komen binnen een functie, is coaching een goede oplossing. In het geval dat mensen dreigen vast te lopen in een functie, (tijdelijk) minder goed presteren of er sprake is van overmatige stress die kan leiden tot ziekteverzuim helpt vantweedijk met professionele coaching.

Ook voor de werkgever zijn er een aantal belangrijke voordelen:

 • signaal van betrokkenheid en sociaal werkgeverschap
 • invulling van begeleiding op de werkvloer
 • faciliteren van groei
 • voorkomen van ziekte en uitval
 • besparing van langdurige kosten

Groepscoaching

Coaching wordt ook met succes aangeboden aan groepen. Hierbij wordt gewerkt met onderwerpen die de groepsleden zelf aanbrengen en wordt gestuurd op het proces. Zo werken de leden aan een eigen ontwikkeling binnen de groep en wordt tevens gewerkt aan meer efficiëntie en effectiviteit van de groep of het team.2 reacties op “COACHING”

 1. Diana zegt:

  In 2014 heb ik samen met mijn collega’s als groep coaching gehad van Carmen.
  Wij zijn een zeer diverse groep met grote onderlinge verschillen in functie en in persoonlijkheid.
  De uitdaging was dus behoorlijk voor Carmen, maar….. al vrij vlot kwam alles in beweging.
  Het ging echt om samen een doel af te spreken en vanuit al die diverse kanten daar naartoe te werken.
  Op een daadkrachtige manier, die bij ons allemaal goed aansloot. Geen draderige verhalen, maar “to the point” en met een plan van aanpak.
  We werden allemaal uitgedaagd om een bijdrage te leveren: Wat kun je zelf doen om het te laten slagen?
  Dit heeft ons sterker gemaakt in onze functie, zelfverzekerder en ook werden we een team, want het lukte om met alle verschillende gezichtspunten 1 doel te bereiken!
  De aanpak van Carmen is: doelgericht, soms een tikkeltje confronterend met jezelf en met respect voor de diversiteit van de mensen die ze coacht.

  Ik heb veel van haar geleerd!

  Diana
  Customer Service Manager

 2. Leonore zegt:

  Ter verbetering van het projectmatig werken bij NEMO Science Museum is met Carmen van Vantweedijk een coaching traject gestart. Bij de start zijn de speerpunten met elkaar afgestemd waar we geleidelijk aan hebben gewerkt.
  Gedurende de uitwerking van het project kwamen werkwijzes en teamoefeningen ter sprake die de voortgang van het project ten goede kwamen en de samenwerking stimuleerde. De individuele sessies met Carmen zorgden voor het bespreken van persoonlijke vraagstukken.

  Het lukt Carmen om direct het pijnpunt te benoemen en te bespreken en zelfreflectie te creëren bij de projectleden. Dankzij haar inbreng zijn de projectleden zich meer bewust geworden van hun rol en bijdrage aan het project. De leerprocessen uit het coaching traject passen we nu toe bij andere projecten.

  Leonore
  Projectleider